Шукати в цьому блозі

четвер, 20 квітня 2017 р.

Профілактична акція: "У кожного своє щасливе дитинство"

У час, коли в країні панує нестабільна ситуація, постійно чути про воєнні дії, потрібно нашим дітям  нагадувати про щастя, любов, доброту і взаєморозуміння. Вони ще такі маленькі, але уже так багато переживають тривожних моментів у житті.
Тому з метою підвищення рівня емоційно-вольової регуляції у Турійській ЗОШ І-ІІІ ст. соціально-психологічною службою була проведена профілактична акція «У кожного своє щасливе дитинство». Наші маленькі волонтери (Вознюк Богдана, Котульська Юліанна, Шустваль Вікторія, Гусак Христина, Мартинюк Анастасія), організовуючи цей захід, намагалися донести до учнів 1-4 класів, що дитинство – найкраща пора, у якій жити і творити потрібно з частинкою любові у серці. Було цікаво почути від учнів про їхні щасливі моменти. Адже  у кожного вони свої. Одні радіють, коли мама поруч, здорові рідні і близькі, інші – якщо мир на землі.
     Під час акції ми зрозуміли, що всі діти прагнуть бути щасливими, потрібними, усміхненими. Але без зусиль  з боку держави, школи, батьків, ми не зможемо створити умови, аби кожна дитина почувалася щасливою. Тож докладемо разом свої сили, щоб мрії стали дійсністю!




Немає коментарів:

Дописати коментар