Шукати в цьому блозі

понеділок, 20 листопада 2017 р.

Районний конкурс "Вчитель року-2018". Номінація "Фізична культура"

Учитель фізкультури – це не професія, це спосіб життя!
Головний рекорд – здоров’я, головна перемога – над собою, головний день для досягнення успіху – сьогоднішній!
Саме так! Молоді, амбітні, цілеспрямовані і творчі учителі фізичної культури Красак Роман Миколайович (комунальний опорний заклад «ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Купичів») та Гаврилюк Олександр Леонідович (Турійська ЗОШ І-ІІІ ступенів), учасники районного конкурсу «Учитель року-2018» сьогодні довели, що професію обрали за покликом душі.
Педагогічна майстерність, високий методичний рівень допомогли учасникам провести конкурсні уроки на високому професійному рівні. Різноманітність методичних прийомів, індивідуальний і диференційований підхід до кожного учня, використання різноманітного спортивного інвентаря сприяли мотивації учнів до вивчення предмета та спонукали їх до цікавої динамічної роботи. Основну увагу педагоги приділяли розвитку рухових якостей, спритності, швидкості, вправності, координаційним здібностям та активізації навчальної діяльності учнів.
Перейняти педагогічний досвід конкурсантів мали змогу і учителі фізичної культури району, які були присутні на цих майстерно  проведених уроках.





Немає коментарів:

Дописати коментар