Шукати в цьому блозі

четвер, 12 грудня 2019 р.

Нарада-тренінг «Булінг та конфлікти в освітньому середовищі».

      Серед сучасної учнівської молоді останнім часом надзвичайно загострилася проблема насильства, довготривалих агресивних проявів в міжособистісних відносинах підлітків. Такі відно­сини отримали назву шкільний булінг, розповсю­дження якого протягом останніх років визнано в освітній практиці та є соціальною проблемою. Враховуючи актуальність теми ми прагнемо створити безпечне середовище як для школярів, так і для вчителів. Саме тому у школі було проведено нараду-тренінг «Булінг та конфлікти в освітньому середовищі».
Соціальний педагог Ящук С.В. нагадала про ключові поняття, види булінгу, розповіла про проведену у школі роботу та заплановані заходи щодо протидії даного явища.
Психолог Долінко О.В. проаналізувала проведене напередодні анкетування з учнями, батьками та вчителями стосовно взаємодії усіх сторін, виокремила позитивні сторони і прогалини у співробітництві та взаємодії вчителя, учня та батьків.
Заступник з ВР Євчук А.С. підготувала ігри та вправи, які ефективно використовувати із учнями для протидії булінгу та вирішення конфліктів.














Немає коментарів:

Дописати коментар