Шукати в цьому блозі

неділю, 16 вересня 2018 р.

День фізичної культури та спорту.

      Другої суботи вересня в Україні відзначається День працівників фізичної культури і спорту. 7 вересня 2018 року, напередодні професійного свята, в селі Соловичі на березі озера Величі, відбулись урочистості з нагоди цього свята.
    У заходах взяли участь голова Турійської районної державної адміністрації Орест Василишин, голова районної ради Ольга Черен, Турійський селищний голова Олексій Безсмертний. 
   Звертаючись до спортсменів району та всіх присутніх представники влади підкреслили важливість розвитку спорту на теренах Турійщини. Побажали спортсменам здоров’я, успіхів та натхнення на подальші спортивні звершення та рекорди. Та зазначили, що за всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.
  Після привітань було підведено підсумки спортивних досягнень спортсменів району. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в районі та з нагоди Дня фізичної культури та спорту Почесними грамотами голови районної державної адміністрації, районної ради, ВФСТ «Колос», начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Турійського селищного голови відзначили ветеранів, тренерів, спортсменів, фахівців фізкультури і спорту.
      Учні Турійської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня  привітали спортсменів  щирими словами та піснею  подарувавши всім присутнім святковий настрій.





Немає коментарів:

Дописати коментар